Consultatii si tratamente de medicina integrativa

Programari: 0727.500.402

Consultatii si tratamente medicina integrativa

Nou tratament laser CO2 pentru onicomicoze rezistente la tratament

Este o terapie combinata, care consta din administrarea a doua sedinte de terapie laser la interval de 2-3 saptamani si aplicarea unei solutii pe unghia/unghiile afectate pentru aceleasi perioade (total 4-6 saptamani). Se adreseaza in special pacientilor care au fost tratati fara success cu solutii medicamentoase standard (Lamisil, Exoderil, etc.).

 

Principiul tratamentului este modificarea activitatii mitocondriale a patogenului prin aplicarea pulsurilor laser, care apoi sunt atacate de solutia aplicata si isi pierd viabilitatea, lasand sa se dezvolte tesut nou, sanatos.

 

Noutatea tratamentului consta in asocierea unei anume frecvente de laser (CO2) cu substantele din solutie, substante care sunt o combinatie de extracte naturale cu activitate antifungica cunoscuta, care sunt insa potentate prin asocierea pe care o administram.

Extractele naturale cu plante mixate in creme, solutii si infuzii cu formule originale sunt utilizate cu succes pentru tratarea insuficientei venoase, limfatice, a dermatitei de staza, in afectiuni osteo-articulare, obezitate, unele afectiuni oncologice, etc. si pot fi recomandate fara consult in cazul pacientilor cu diagnostic bine stabilit si care nu raspund la tratamentele administrate anterior.

Colaboratori: